Maurizio Arrivabene arra a kérdésre válaszolt, hogy a Ferrari technikai igazgatója Mattia Binotto távozhat-e a csapatból. A hírek szerint megromlott a viszonyuk és a Mercedesszel írt alá. A csapat főnöke szerint ez álhír és csak gyengíteni akarják a Ferrarit álhírekkel.

A Ferrari tavaly és idén is alul maradt a vb címért folytatott küzdelemben. Idén az egyéni címre már nincs esélyük, de a konstruktőrire még van. A csapaton belül nem igazán békés a hangulat. Mattia Binotto a csapat technikai igazgatója és Maurizio Arrivabene a hírek szerint elég csúnyán összeveszett. A két fél szerint semmi haragról nincs szó. Szerintük az egészet csak a média fújta fel és lejáratásról szól minden.

“Szeretnék egy dolgot örökre tisztázni. Minden olyan hír, hogy ellentét lenne köztem és Mattia Binotto között álhír. Az egésznek az a célja, hogy instabillá tegye a csapatot. Ezzel is problémákat generáljanak közöttünk. Az ilyen hírekkel nem fokok foglalkozni a jövőben. Idén is próbálták már szétzúzni a csapatot. Néha a versenyzőinkről írnak, néha a mérnökökről. Rólam is írtak? Arról kérdezzék meg Louis Camilleri-t. Semmilyen távozásról nem volt szó. Csak érkezésekről. Át kell gondolnunk mindent. Ez egy jó és kompakt csapat. Ha kell valaki, akkor azt hozni fogjuk, de nem minden áron. Nekünk fontos a stabilitás. Erősíteni akarunk és nem forradalmat csinálni. Nem hittem soha a forradalomban.”- mondta Maurizio Arrivabene.