Charles Leclerc jövőre a Ferrari versenyzője lesz. Sokan sokat várnak el tőle. A nyomás nagy lehet majd rajta, de ő ez miatt nem aggódik. Sőt, a 2019-es elvárásoktól sem tart.

Jövőre Sebastian Vettel csapattársa lesz Leclerc. Sokat várnak a monacói versenyzőtől. Csapaton belül és talán a szurkolók is. Állítása szerint nem fog a nyomásnak engedni. Nem fog a nyomás alatt megtörni. Sokan azt mondják, hogy jövőre Vettel-t is megszorongathatja. Nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy ezt látják benne, de ő két lábbal a földön akar maradni. Hogyan vélekedni a jövő évről Leclerc?

“Az volt a célom, hogy minél előbb oda kerüljek. Én a nyomás alatt nem küszködök. Nem hiszem, hogy ezzel jövőre gondom lenne. Ha megnézzük idén is voltak elvárások, aminek meg kellett felelnem. Jövőre nagyjából ugyanez lesz. A feladataimra koncentrálok. Próbálok mindent kizárni a fejemből. Arra fókuszálok, amit a kormány mögött kell tennem. Nagy megtiszteltetés az, amit mostanában rólam mondanak, de két lábbal kell a földön maradni. Nem akarok ezen sokat gondolkodni. Fejlődni akarok és koncentrálok a munkámra.”- mondta Charles Leclerc.