Felipe Massa úgy véli, hogy Sebastian Vettel-nek több hibája volt ebben a szezonban, mint a Ferrari csapatnak. Ez odáig vezetett, hogy idén is lemondhatott a bajnoki címről.

Vettel álma, hogy bajnok legyen a Ferrari-val. Idén sem sikerült megvalósítani álmait. Lewis Hamilton összeszedetten versenyzett idén és megszerezte ötödik vb címét. Az idei szezont egyesek egy hatalmas kihagyott lehetőségnek tartják, amit a Ferrari elhalasztott. Nem csak Vettel, de a Ferrari is követett el taktikai hibákat. Massa azonban úgy gondolja, hogy Vettel több hibát vétett, mint a Ferrari.

“A Vettel és a Ferrari ebben az évben nagy lehetőséget hagyott ki. Szerintem Sebastian-nak nagyobb a bűntudata, mint a csapaté. A német futamon nyerhetett volna, de kiesett és nulla ponttal távozott. Ez különösen nagy fájdalom lehetett. De voltak hibák a kvalifikáción, a rossz stratégiai döntéseket is hoztak. Franciaországban felesleges incidence ment bele Seb, mikor ütközött Valteri-vel. Azt hiszem, Seb több hibát követett el, mint a Ferrari.”- mondta Felipe Massa, aki szerint Lewis Hamilton-nak meg van minden esélye az összes rekord beállítására.