A Red Bull négy bajnoki címet szerzett a Renault erőforrással. A hibrid éra óta nem jönnek az eredmények. Pár futamot azért sikerült nyerni a franciákkal is. 2019-ben érkezik a Honda. Annyira összevesztek a Renault-val, hogy alig várják a következő évet. Szabadulni akarnak egymástól. De a Honda beváltja a hozzá fűzött reményeket? Ha nem jöhet a ‘B’ terv.

A Honda a Mclaren oldalán tért vissza az F1-be. Két év szenvedés után a wokingi csapat felbontotta a szerződést a japánokkal. A Toro Rosso-val folytatták a versenyzést. Sokkal jobban teljesítettek a japánok. Azonban az élmezőnytől még messze vannak. A hírek szerint a Red Bull csapatnak a ‘B’ tervet is alkotott arra az esetre, ha nem válna be a Honda. Állítólag minden csapattag tudja mi ez esetben a teendő. Max Verstappen azt nem árulta el, hogy mi lenne a ‘B’ terv.

“Mindig és mindenre van egy ‘B’ tervünk. Nagyon szeretem ezt a csapatot. Biztos vagyok abban, hogy a lehető legjobb autót építjük meg a következő szezonra. Csak egy erős motor kellene, amivel a csúcsra juthatunk. Jövőre sok munkánk lesz. Le kell raknunk az alapokat 2020-ra. Ki lehet a rivális? Charles Leclerc teljesítménye az autótól függ. Ha a Ferrari megfelelő lesz, akkor a bajnoki cím sorsába is beleszólhat.”- mondta Max Verstappen.