Daniel Ricciardo és Max Verstappen jó párost alkotott. Christian Horner úgy gondolja, hogy Ricciardo távozása miatt a lehető legjobb kettős szűnik meg.

Mindenki fogadni mert volna arra, hogy Daniel Ricciardo hosszabbít a Red Bull csapattal. Azonban a nyári szünet egyik legütősebb híre az volt, hogy az ausztrál új kihívást keres és a Renault istállóhoz szerződik. Összesen hét győzelmet aratott Ricciardo a Red Bull színeiben. Verstappen és közte nagyon jó barátság alakult ki.

“A csapat legjobb pilótapárosa. Tisztelték egymást és megvolt közöttük a dinamika. Egymás határait feszegették. Max sokat tanult Daniel-től. Öt évet versenyzett nálunk és megtisztelő volt köreinkben tudni. Csodálatos volt látni a fejlődését. Mikor Mark Webber távozott az F1-ből három versenyző neve merült fel. Jean-Eric Vergne, Daniel és Kimi Räikkönen. Daniel tempója miatt nem aggódtunk. Most már a mezőny legjobbjai közé tartozik, ha az előzésekről van szó. Személyisége illett az istállóhoz. Sokat hozzáadott a csapathoz.”- mondta Christian Horner.