A Liberty Media sok helyre elvinné még a száguldó cirkuszt. Bernie Ecclestone nem hisz abba, hogy az új vezetés meg tudja valósítani elképzelését.

A Liberty Media amerikai befolyással rendelkezik. 2019-ben már lesz egy új helyszín Vietnamba látogat a mezőny. A tervek között 25 verseny szerepel. Ebből nyolcat Amerikában szeretnének rendezni. Bernie Ecclestone szerint az amerikaiak nem tudják mi az az F1. Sokat tárgyaltak a lehetséges helyszínekről. Az elképzelések nem egyeztek. A tárgyalásokat nem folytatták.

“Miami? Nem lesz ebből semmi. A Liberty 25 futamot akar rendezni és ebből nyolcat Amerikában. Azt sem tudják hogyan kezdjenek neki. Pár évvel ezelőtt mi is tárgyaltuk. Szerintem bonyolult és sok akadály van a rendezés előtt. Nagyon sok tárgyalásunk volt, de a végén még mindig hárommillió font volt az eltérés az igények között. Inkább hagytuk az egészet. Többe került az ásványvíz, amit a tárgyalásokon megittunk. Vietnam? Az ottaniaknak semmit sem tudnak az F1-ről. Az jó vagy nem fogalmam sincs. De az a jó helyszín, ahova az emberek kimennek a pályára és otthon is bekukacolják a televíziót.”- mondta
Bernie Ecclestone.