Kimi Raikkönen visszatért ahhoz a csapathoz, ahol minden elkezdődött. A finn a Sauber istállóval mutatkozott be az F1-ben. 2019 és 2020-ban is a svájci istállónál láthatjuk majd.

A Sauber 2018-ban hatalmas fejlődött. Idén Kimi Raikkönen vezeti az egyik versenyautójukat. A finn sem tehet csodát, de meglepetést még okozhat. Sok csapat bejelentkezett a konstruktőri negyedik helyért. A Sauber is esélyes lehet rá. Raikkönen nagyon várja a szezont és valószínű, hogy mindent köré fognak építeni. Elismerte, hogy a Ferrari és a Sauber között nem igazán érzett eddig nagy különbséget. A Pirelli tesztén volt már alkalma kipróbálni a svájciak autóját.

“Nagyon várom már. Sok szempontból más lesz a szezon, mint azelőtt. Tiszta hétvégékre lesz szükségünk ahhoz, hogy mindent kihozzunk magunkból. A többi jönni fog magától. Remélem a Sauber és én is elégedett leszek. Ez a fő cél. Nem gondolok a különbségekre. Majd meglátjuk milyen lesz, mikor elkezdjük vezetni az új autót. Sokban különbözhet, de esélyünk lehet arra, hogy nagyszerű eredményeket érjünk el. Ennek érdekében mindent meg fogok tenni.”- mondta Ki mi Raikkönen.