A Mclaren mindent elkövet annak érdekében, hogy a téli teszteken sokkal jobb autóval guruljanak pályára, mint tavaly. Több területen másképp állnak hozzá a dolgokhoz. Szeretnének egy megbízható autót összerakni a téli tesztekre.

2018-ban a Mclaren leváltotta a Hondát és a Renault motorjával gurult pályára. Az elvárás nagy volt. Viszont a tavalyi szezon sem alakult úgy, ahogy szerették volna. Már a téli teszteken látszott nincs valami rendben. A wokingi istálló tette meg a legkevesebb teszt kilométert.
Zak Brown az idei tervekről beszélt. Szeretnének egy megbízható autóval kigurulni a februári teszten.

“Nem akarok elárulni semmi részletet arról, hogy mit teszünk másképp. Vannak dolgok, melyeket másképp csinálunk. Jobban fel akarunk készülni. Nem csak a teljesítményről van szól. Sok volt a műszaki gondunk is a téli teszteken. Intézkedéseket vezettünk be annak érdekében, hogy ezeket elkerüljük. Volt oka annak, hogy tavaly lassan tudtuk javítani a teljesítményen. Tavaly nem a teljesítményre helyeztük a hangsúlyt. Sokszor a megbízhatóságra fókuszál az ember. A csapat jó munkát végzett. Ausztráliában mindkét autónk pontot szerzett. Elégedettek vagyunk a Renault-val. A gondokat nem az erőforrás okozta. Saját gondjaink voltak. A Renault 4-5 dobogós helyezést szerzett és nyertek is. Bízok abban, hogy jó úton járunk.”- mondta Zak Brown.