Martin Brundle szerint nem mehettek túl jól a dolgok a Ferrari csapatnál. Nehéz külső szemmel belelátni a csapat életébe, de Maurizio Arrivabene leváltása ezt tükrözni.

2017 és 2018-ban is harcban lehettek a világbajnoki címét. Mindkét évben a nyári szünet után buktál el a csatát. Maurizio Arrivabene szerződését már nem hosszabbították meg. A csapat elmondta, hogy ezt már karácsony előtt tudták. Nyilvánosságra nem akarták hozni. Maurizio Arrivabene helyét Mattia Binotto veszi át. Ő a technikai igazgató szerepet töltötte be. A gyors autó neki köszönhető. Mint mindig Martin Brundle is elmondta a véleményét.

“Megfigyeltem pár dolgot. Azt vettem észre, hogy a dolgok nem mehetnek jól a csapatnál. Nézzük csak a Német Nagydíjon történteket. Sebastian nyomás alá került, mert ők nem végezhették túl jól a feladatukat. Kicsúszott és elvesztette a világbajnokságot. Mondhatnám az olasz futamot is, ahol Kimi kapott szélárnyékot Seb-től. A Ferrari tartotta magát a korábban megbeszéltekhez. Egyes dolgokat nem tettek meg. Úgy gondolom, Mattia Binottónak komoly reputációja van a csapat fejlesztésében technikailag. Irányt kell majd mutatnia. Előre kell majd látnia. Beszélnie kell majd olyan szörnyű emberekkel, mint én vagyok. El kell majd mondani, hogy a dolgok miért mentek jól vagy rosszul. Más munka ez már. Más kihívással.”- mondta Martin Brundle.