A Force India csapatból távozó Esteban Ocon idén nem lesz ott a rajtrácson. A Mercedes tartalékosa lesz. Minden futamon ott lesz a francia. Nem adja fel világbajnoki álmát.

Nincs kizárva, hogy az idei éveben utoljára láthatjuk Valteri Bottas-t a Mercedes volánja mögött. A Mercedes tartalékosa nagy formában és álmokkal várja, hogy a Mercedes lehetőséget adjon neki. Ha Bottas nem teljesít meg is kaphatja a várva várt ülést. Bottas legnagyobb szponzora is kiszáll az F1-ből. Gyűlnek a felhők a finn felett. Toto Wolff is egyértelműen nyilatkozott. Ha Hamilton-t nem győzi le nem lesz hosszabbítás.

“Minden futamon ott leszek. Mindenről informálni fognak. Ha kapnék egy lehetőséget élnék a lehetőséggel. Az F1-ben soha nem lehet tudni. A szabadedzés után szimulátorozni fogok. Minden lehetőséget tesztelnem kell. Szombaton délelőtt elutazom a pályára. Célom, hogy egy napon megszerezzem a világbajnoki trófeát. Az nem jó, hogy kihagyok egy teljes évet. Csak az F1-re koncentrálok. Ez a legjobb döntés. Ha 2020-ban sem kapok lehetőséget, akkor mást fogok csinálni. Hiányozna a versenyzés.”- mondta Esteban Ocon.