Mark Webber egykoron versenyzett az F1-ben Robert Kubica-val. Ellenfelek voltak. Az ex ausztrál versenyző aggodalmát fejezte ki. Szerinte a sérült kéz még gondokat is okozhat. Hátrányt nem szenved, mert a bal keze erősebb és ezzel kompenzál.

Sokan örülnek Robert Kubica visszatérésnek. Még akkor is, ha a Williams nem a fénykorát éli. A lengyel 2006 és 2010 között versenyzett az F1-ben. Mark Webber és Kubica ellenfelek voltak. Webber kicsit aggódik a lengyel sérült keze miatt. Kubica korábban elismerte, hogy a bal kezét 70, míg a jobb karját 30 százalékban használja. Lehetnek még gondok a sérült kézzel?

“Aggódom Robert miatt. Bízom abban, hogy nem lesz frusztrált a jobb kezének korlátozott használata miatt. Vannak olyan helyzetek, mikor nehéz helyzetbe kerülhet. Ilyen lehet a vízfoltokra való felúszás vagy a rázókövek érintése. Mentálisan biztos vagyok abban, hogy felkészült. Jó formában van és nagyon várja a szezon kezdetét. Azonban vannak még olyan kérdések, amikre nem kaptunk választ.”- mondta Mark Webber.