Claire Williams elmondta, hogy a Williams a tavalyi kudarc ellenére sem adja fel az F1-es jelenlétét. Az utolsó pillanatig harcolni fognak.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a Williams fennállása legrosszabb évét teljesítette. Ennek következménye az volt, hogy a főtámogató Martini nem folytatta velük az együttműködést. Ennek ellenére a Williams garázsban nincs pánik. Claire Williams arról beszélt, hogy miért vállalta el ezt a munkát. Szinte már szívügyének tekinti a Williams sorsát.

“A Williams a mi családi csapatunk. Ez az egyik oka annak, hogy vállaltam a feladatot. A csapat nem csak édesapám, hanem édesanyám öröksége is. Erre nagyon büszkék vagyunk. Megható az, amilyen a csapat felfogása. Én törődöm az emberekkel. Azokkal, akik itt dolgoznak. Szeretném, hogy olyan legyen az istálló, amilyennek ők akarják. Amire büszkék lehetnek. Sok sikert akarunk még a sportban elérni. Mindent megteszünk azért, hogy a Williams elérje céljait. Nem adom fel a harcot. Hiszek a csapatban. Hiszem, hogy van helyünk ebben a sportban. Nem ott van a helyünk, ahol tavaly álltunk.”- mondta Claire Williams.