Max Verstappen a napokban arról beszélt, hogy mit vár a Hondától, Pierre Gasly-tól. A téli szünet alatt történéseiről is beszámolt a holland pilótája.

Beindult az élet. Mondhatnánk, mert már négy autót is bemutattak. A nagyágyúk is lassan lerántják a leplet. Szerdán a Mercedes és a Red Bull is a nyilvánosság elé áll. A véletlenek műve, hogy mindkét csapat Silverstone-ban tartja meg a leleplezést. A Red Bull készített egy interjút Max Verstappen-el. Elmondta, hogy hogyan telt a téli szünete. Említést tett a Hondáról és Pierre Gasly-ról is.

“A szünetben szerettem otthon lenni. Együtt voltam a családdal és a barátokkal. Voltak napok, mikor nem csináltam semmit. Imádtam ezeket a napokat. Élveztem a szünetet, de januárban nem volt kellemes a mérlegre állni. Egy hónapig azt ettem, amit akartam. Tudtam, hogy az év elején sokat kell majd edzenem. Készen kell álljak a szezonra. Várom a szezont. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a Hondával együtt dolgozni. Érdekel, hogy milyen lesz és hogyan működik együtt a motor a karosszériával. Hosszú volt a szünet. 2-3 hét után már hiányzott a versenyzés. Idén is többet akarok kihozni magamból, de a szezonnyitóra nem lehet célokat kitűzni. Sok múlik az autón. Próbálok sokat kihozni magamból, de nem tudjuk hol állunk. Idén változás lesz az első szárnyaknál. Nem tudom nekünk hogy fog ez működni. Mindenkinek kihívást jelent. Remélem mi jövünk ki a legjobban belőle. De nem hiszem, hogy a szabályok módosítása sokat dobna az erőviszonyok. Izgatottan várom, hogy milyen lesz a Honda motorral menni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a váltás, a vezethetőség. Pierre-vel várom a közös munkát. A gokartos időkből ismerem őt. Sok pozitív emlékünk van. Vannak vicces sztorijaink. Több szezon van mögöttem, de ez nem jelent semmit. Ugyanazon a pályán vezetünk majd. 30 évesen lehet több tapasztalatod, de ez nem azt jelenti, hogy gyorsabb is vagy. Sokat várunk a Hondától. Pozitívan várjuk a szezont. Kis időre szükségünk lesz. Lehet, hogy hibák becsúsznak majd, de a Red Bull és a Honda is keményen dolgozik. Optimista és realista is vagyok. Majd elválik milyen lesz a szezon.”- mondta Max Verstappen.