Múlthét péntek óta szinte minden nap tartanak autó bemutatót. Pénteken a Haas, hétfőn a Toro Rosso és a Williams rántotta le a leplet autójáról. Kedden a Renault állt elő az idei versenygépével.

A 2019-as szezonban Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo ülhet majd be a gyári Renault autójába. 2018-ban a Renault a negyedik helyen végzett a konstruktőri versenyben. Idén a Red Bull szeretnék elkapni és minden bizonnyal a két versenyzőjük mindent megtesz majd ennek érdekében.

Szerintük 2019-ben még nem lesz esélyük győzni, de a dobogóra már felállnának. A bajnoki címért folytatott küzdelmükre még várni kell. 2020-ra már itt szeretnének tartani. A sikerét mindent megtesznek. A gyáraik, munkatársaik, részlegeik is bővülnek. Sőt, az autóba és versenyzőbe is több pénzt öltek. Leszerződtették Daniel Ricciardo-t is. Lehet, hogy az új szabályokkal előrébb léphetnek vagy felzárkózhatnak a top csapatokra. Érdekes lesz nézni Hülkenberg és Ricciardo csapaton belüli harcát is. A németnek nem volt még futamgyőztes kollégája. Lehet még nagyobb tempóra kapcsol majd Hülkenberg is.
Ezen a héten még több bemutatót tartanak. 14-én a Red Bull és a Mercedes, majd 15-én a Ferrari versenygépéről is lehull a lepel. Február 18-án lesz a Sauber bemutatója. Ha nem szeretne semmiről lemaratni kövessen minket Facebookon is.