A gyári Renault csapatban is történtek változások. Carlos Sainz a Red Bull pilótáját a tavalyi szezonra kölcsönkapták, de egy másik versenyző új kihívásokat keresett. Így a spanyollal nem hosszabbítottak szerződést.

Daniel Ricciardo volt az, aki új kihívásokat keresett magának. Elmondása szerint nem érezte már motiváltnak magát a Red Bull csapatban és talán a Honda projektben sem hitt igazán. Így a Renault 2019-et Nico Hülkenberg-el és Daniel Ricciardo-val kezdi meg. A franciák elmondása szerint a fejlődés útján nem állnak meg. Igaz, idén még nem látnak esélyt a győzelemre, de 2020-ban már a dobogó felső fonákra is felállnának.

Kedden a Renault autójáról is lehull a lepel. 2018-ban a negyedik helyen zárták a konstruktőri versenyt. Az idei autóval már a Red Bull-t szeretnék elkapni. Szerintük ez nem lehetetlen, mert a Honda véleményük szerint gyengébb az ő erőforrásuknál. Abban bíznak, hogy a karosszérián és a motoron is sikerült annyit javítani, hogy ez a cél valóra váljon. Magyar idő szerint 12:00 órakor mutatják be a Renault-ról a fotókat. Az F1Hírek Facebook-os oldalán folyamatosan jelennek meg azokról az autókról képek, melyeket már bemutattak. Látogass el oldalunkra és garantáltan nem maradsz le semmiről.