Kedden bemutatták a Renault versenygépet is. Daniel Ricciardo fellépett a színpadra és egy viccel nyitott. Nem lát nagy különbséget a Red Bull és a Renault között. Úgy gondolja, hogy Ausztráliában az energiaitalosok mögött fognak végezni.

Elsőként Ricciardo-t kérdezték. A kérdés a csapatváltásról szólt. Az ausztrál pilóta egy viccel nyitott. „Bonjour! Je m’appelle Daniel.”- kezdte Ricciardo, aki ez után azt mondta, hogy szeretne franciát tanulni. Ezért szerződött a Renault csapathoz. Persze a valódi célokról is beszélt Ricciardo. Hálás a Renault-nak a bizalmukért. Szeretné nekik ezt meghálálni.

“Tisztában vagyok azzal, hogy a Red Bull előttünk lesz a szezonnyitón. Már akkor tudtam, mikor a szerződést aláírtam a Renault-val. Már korábban is beszéltem erről. Nem leszek mérges, ha legyőznek. Én másik úton járok most, de nem akarok örökre negyedik maradni. Nagyon éhes a csapat a sikerre. Jártam a gyárban és minden megvolt, ami a Red Bull-nak is. Nem hiányzott semmi. Jártam itt decemberben is. Nagy volt az építkezés, sürgés-forgás. Ha vége a szezonnak én haza utazom. Sok embernek erre nincs lehetősége. Céljaim? Unalmas lehet, de a fejlődés.Tavaly a negyedik hely jött össze. Idén a harmadiknak kellene. De ez nem egyszerű. Csökkenteni kell a lemaradást. Ha oda jutunk jó, de még nagy a lemaradás. Sikeres év lehet.Tavaly voltak csúcspontok. Boldog és rossz pillanatok is. Jobb akarok lenni 2019-ben. Érettebb ember lettem. Jobb eredményt akarok elérni. Pozitív nyomás van rajtam. Pozitívak az elvárások is. Ez jó”- mondta Daniel Ricciardo.