Toto Wolff úgy gondolja, hogy az idén bevezetett aerodinamikai változtatásokkal elveszíthetik a világbajnokságot. Motivált a Mercedes, de ezzel is számolniuk kell.

A Red Bull szerint a Mercedes akarta annyira a változásokat. Ők azonban mást mondanak. Szerintük az új szabályok miatt megtörhet a sikersorozatuk. Toto Wolff elismerte, hogy nem szokatlan ez a motorsportban. Ők mindent megtesznek azért, hogy újabb bajnokságot nyerjenek. De benne van az is a pakliban, hogy 2019-ben megtörik a sikersorozatuk.

“Ha valaki dominál egy sportban változtatnak a szabályokon, hogy megtörjék a győzelmi sorozatot. Ezt kínosnak is nevezhetjük. Az idei változtatásokkal megpróbálnak módosítani az erőviszonyokon. Ilyenre már volt példa a sportágban. Mind a Red Bull vagy a Ferrari esetében. A Mercedes továbbra is motivált és komoly célokat tűz ki maga elé. Dolgunk egyre nehezebb lesz. Sikerült egy mércét felállítani, de a riválisokat ezzel csak motiváltuk. Szoros versenyre kell készülnünk. El kell fogadnunk, ha alul marad a végén a Mercedes.”- mondta Toto Wolff.