Szerdán három csapat is bemutatta versenygépét. Délelőtt a Mercedes, majd kora délután a Red Bull áll elő autójával. 16:00 órakor a Racing Point is lerántotta a leplet versenygépéről.

Van pár dolog, ami új a csapatnál. Új a név. Korábban megszoktuk a Force India nevet. Ez idén változik. Racing Point néven folytatják. Nem csak a név változik. Esteban Ocon-nak nem jutott hely a csapatban. Lance Stroll édesapja megvette a csőd szélén álló csapatot és fiát leszerződtették. Cél nem lehet más, mint a konstruktőri negyedik hely megszerzése. 2017-ben sikerült, de tavaly a csapattól elvették a Belga Nagydíjig megszerzett pontokat. Ezzel járt a név változtatás.

A SportPesa névadó szponzorként csatlakozott az istállóhoz. Így a teljes nevük SportPesa Racing Point F1 Team lett. Színben egy kicsit változott az autó. A motor borításon megjelent egy kékes árnyalat. Érdemes lesz figyelni Lance Stroll-t. A Williams csapatnál egy dobogós helyezést ért el. Ezen kívül semmi értékelhetőt nem tudott felmutatni.