A Renault aggódott, hogy nem készül el az autóval. Sikerült befejezni és Daniel Ricciardo örömmel bele is ült. Pályára vitte az ausztrál pilóta a 2019-es Renault versenygépet.

Hétfőn veszi kezdetét a 2019-es szezon tesztprogramja Barcelonában. A Williams, a Renault és a Racing Point aggódott, hogy nem készülnek el. A három csapatból a Renault szombaton pályára tudta vinni az autóját. A Williams már biztosan lekési a tesztnapot. A Racing Point-ról még nincs hivatalos közlemény.
Az új Renault-t Daniel Ricciardo vihette pályára. Közösségi oldalán meg is osztotta az eseményt. A francia csapat a hétszeres futamgyőztes ausztrállal és a La Mans 24 órás egykori győztesével, Nico Hülkenberg-gel vágnak neki a 2019-es évnek.

“Tavaly nem voltam elégedett az autóval. Szeretnék fejlődést elérni. Olyan autót akarok, amely a dobogóra is esélyem lehet. Szeretnék felállni már a pódiumra. Persze dolgozunk ezen. Fontos, hogy egy olyan csapattársam lesz, aki pár állt a pódiumon. Ruberns Barichello esetében is így volt, de akkor ő 18. szezonjánál járt. Így nem lenne igazságos az összehasonlítás.”-mondta Nico Hülkenberg. Ricciardo szeretne olyan karriert befutni, mint Lewis Hamiton, mikor a Mercedes csapatba került. Szeretné a Renault a siker csúcsára juttatni.