Toto Wolff elismerte, hogy Daniel Ricciardo is számoltak. Azonban a versenyzőikkel meg vannak elégedve. Mellettük nem kacsingatnak más versenyzők felé.

Idén a Mercedes és a Haas nem változtatott a versenyzőin. Hamilton nem meglepő, hogy maradt a csapatnál. Bottas eredményei már nem olyan jók, mint az ötszörös bajnoké. Nem lenne meglepő, hogy 2019 végén elköszönnének a finn versenyzőtől. Hamilton szerződése 2020-ban, míg Bottas-é 2019-ben jár le. Bottas-t választotta a Mercedes, de mellette Daniel Ricciardo-val is számoltak.

“Mindig figyeltük Daniel-t.Ez inkább a Mercedes mentalitásából adódik. Ha úgy érezzük, hogy valaki jól érzi magát a környezetében, akkor nem mindig könnyű változtatni. Olyan ez, mint egy házasság. Mi azt nézzük meg, hogy elégedettek vagyunk-e a versenyzőinkkel. Ha igen, akkor nem keresgetünk mást. Nem ülünk le mással tárgyalni…..Ha nem lettünk volna elégedettek Valterivel, akkor leülünk tárgyalni Daniel-el. De nem akartuk az ő idejét vesztegetni. Az, hogy a Renault-hoz átigazolt az arról szólt, hogy kirepüljön a csapattól és a márkától, ami már régóta mögötte áll. A maga ura akart lenni.”- mondta Toto Wolff.