Nem kell már sokat várni és elkezdődik a 2019-es F1-es szezon. Bernie Ecclestone szerint változások jönnek. Az F1 korábbi vezetője szerint a Mercedes uralma megszakad és a Ferrari nyeri az idei világbajnokságot

A tesztek után sokan a Ferrari sikerét jósolják. Elég jónak és gyorsan tűnik az olaszok autója. Az igazi erősorrendre még várni kell. Pár futamnak el kell telnie ahhoz, hogy kialakuljon a valós kép. Bernie Ecclestone az F1 korábbi vezetője a Ferrariban látja az esélyeket. A szakember szerint 2019-ben végre felérnek a csúcsra.

“Szerintem idén Sebastian és a Ferrari nyeri a bajnoki címet. Még annak ellenére is, hogy Lewis a favorit. Jó a hangulat a csapatban és az autó körül is. Sebastian elég zárkózott személy. Még akkor is, ha minden érdekli. Idejét a versenyek után a családjával és cserekeivel tölti. Teljesen más, mint Lewis. Azt tanácsolom neki, hogy legyen nyitottabb. Mutassa meg milyen valójában. Megbízható, remek személyiség. Én rábíznám magam. Maurizio Arrivabene próbált dolgokon változtatni. De nem tudott kijönni pár kollégával a Ferrarinál. Mattia Binotto 25 éve dolgozik az olaszokkal. érti a cég működését. Gyors döntéseket hoz. Lewis viszont egy egyéniség. Nála jobban senki sem tudná reklámozni az F1-et. De rossz is van benne. Elveszi a sportágról a reflektorfényt és magára irányítja. Másnak is meg kellene mutatni az személyiségét.”- mondta Bernie Ecclestone.