A Red Bull istálló elég optimistán várja a szezont. Helmut Marko szerint öt vagy akár ennél több győzelem is összejöhet. Max Verstappen szerint ez nem ilyen egyszerű. Nem érzi azt a holland, hogy esélyük lenne a dobogóra Ausztráliában.

Semmi esélyt nem lát arra Max Verstappen, hogy az első háromban végezzenek a szezonnyitó futamon. Viszont meglátása szerint az autó versenyképes és ott lehetnek a mezőny elején. Szerinte a Red Bull a szezon során folyamatosan javulni fog, de a év elején még nem lát esélyt a győzelemre.

“Nem fogunk egyből győzni. Ott vagyunk valahol a mezőny elején. A hosszú etapok jónak tűnnek. Már az elejétől kezdve úgy gondoljuk, hogy az autó versenyképes. Remek csomaggal rendelkezünk. Igazából minden csak hétvégén fog kiderülni. Főleg az, hogy a többiekhez képes hol állunk. Ki fog derülni, hogy sikerült-e közelebb kerülni a Mercedeshez és a Ferrarihoz.”- mondta Max Verstappen, akiknek szavait még Helmut Marko is kiegészítette.

“A Honda egyre jobb és megbízhatóbb. Az alapozást tavaly már elvégezte a Toro Rosso. A japán szakemberek folyamatosan dolgoznak és mindent megtesznek a sikerért. Ennek ellenére úgy érzem, hogy két tizeddel a Ferrari mögött vagyunk, de valamivel a Mercedes előtt.”- mondta Helmut Marko.