Lewis Hamiltonm szerint öt tized is lehet a Ferrari és a Mercedes között. Sebastian Vettel nehezen tudja elképzelni, hogy ennyivel le lenne maradva a rivális gárda az olaszoktól. Valteri Bottas szerint Barcelonában sikerült fejlődniük.

Toto Wolff és a Mercedes altathat. A szakember szerint nem fog jól kezdődni a Mercedes számára a szezon. Véleménye szerint le vannak maradva a Ferraritól. Lewis Hamilton is megerősítette a csütörtöki sajtótájékoztatón. A brit szerint mindegy ki mit hisz a Mercedesről, ők tudják, hogy le vannak maradva. Sebastian vettel ott ült Hamilton mellett. Elmondta, hogy ő már nem hisz a csillagos mesékben.

“Nem tudom elhinni, hogy annyira messze lennének. A második teszthéten jónak tűntek. Minden etapon jók voltak. Nem tudom mit csináltak az első négy napon. Akár még otthon is maradhattak volna. A pole-ra biztos minden esélyük meglesz. Az első helyekért fognak harcolni szombaton és vasárnap is.”- mondta Sebastian Vettel. Valteri Bottas szerint nem ők a leggyorsabbak, de a Mercedes motivált. A finn szerint javulniuk kell, mert a Ferrari nagyon erős.