Toto Wolff nem tudja, hogy a Mercedes melbourne-i teljesítménye állandó lesz-e mondható, vagy helyszínspecifikus az, amit a hétvégén mutattak. Még mindig nem lehet tudni az erőviszonyokat. Ennek ellenére a Mercedes az első sorból várhatja a rajtot.

Toto Wolff és a Mercedes furcsállotta, hogy a Ferrari nem volt veszélyes rájuk. Simán megszerezték a pole-t. A szakember elmondta, hogy a szombati eredményt óvatosan kezelik. Szerinte nem lesz ez minden pályán így.

“Szeretnénk minden hétvégén így teljesíteni. Nem gondolom, hogy mindig erre kellene számítanunk. A bajnokság küzdelmes lesz, mint tavaly. Csak azért, mert volt egy jó péntekünk és egy szombatunk nem lesz könnyű a bajnokság. A tavalyihoz képes a maxon kell autóznunk. Minden követ meg kell mozgatunk. Így tettünk Barcelona után is. Versenyképesnek kell lennünk. Ausztráliában az első napon nehéz volt elképezni, hogy mi vár ránk. Nem tudtuk, hogy szoros lesz-e a verseny vagy könnyű dolgunk lesz. A teszt nem volt egyszerű. Azt sem tudjuk, hogy ez a szombati nap kivételes eset vagy állandó lesz-e.”- mondta Toto Wolff.