Lando Norris elég jól ment az ausztrál időmérő edzésen. A Mclaren visszatért a középmezőnybe. Ha az autóval minden rendben lenne, a top 10-ben végezne a wokingi csapat. Így gondolja Carlos Sainz.

Az Ausztrál Nagydíjon Lando Norris sok időt vesztegetett el az Alfa Romeo mögött. Így lecsúszott a pontszerző helyekről. Carlos Sainz alatt elfüstölt a Mclaren. Így nulla ponttal távozott a Mclaren a szezonnyitó futamról. Úgy tűnt, hogy a mezőny végére került ismét a Mclaren. A versenyen nem mentek rosszul. A spanyol szerint visszatérnek a játékba.

“Tavaly nagy volt a lemaradásunk. Három vagy négy tized is lehetett. Úgy tűnik most visszatértünk a játékba. Hihetetlenül kemény munkát végeztek a srácok a télen. Nem hittük Barcelona után, hogy beférhetünk a Q3-ba. A Q1-es tempóm alapján éreztem, hogy sikerülhet. Ilyenre a tavalyi monacói futam óta nem volt példa. Szerintem jók voltunk, de ez nem azt jelenti, hogy Bahreinben és Kínában is bent leszünk. Tovább kell fejlesztenünk és javítanunk a beállításokon.A jó köridőkéről szól itt minden és a középmezőny elég szoros.”- mondta Carlos Sainz.