Charles Leclerc nem csinál abból titkot, hogy szívesen megcserélné a csapaton belüli sorrendet. A monacói versenyző arra pályázik, hogy az első számú versenyzője legyen a Ferrarinak.

Mattia Binotto a szezon elején kijelentette, hogy Sebastian Vettel élvezheti a Ferrai támogatását. leclerc-nek még tanulnia kell. Azonban az első két futamon a monacói jobbnak bizonyult Vettel-nél. Leclerc meg is kapta a kérdést. Őt kellene kedvezőbb helyzetbe hozni?

“Ezt inkább Seb-nek vagy Mattia-nak kellene feltenni.”-válaszolta Charles Leclerc.

Leclerc tehetségét Vettel is elismerni. Egyenlőre azonban nem félti a csapaton belüli pozícióját. Azonban a sajtó és a Leclerc is folyamatosan a nyomást helyezi a vállára. Massimo Rivola szerint Leclerc több versenyzőnek nagy falat lenne.

“Charles bárki életét meg tudná nehezíteni. Egyike lehet azoknak, akik olyan sikeresek lehetnek, Mint Fernando.
Győzni akar és nagy dolgokat vihet véghez. Szerintem idén ő lesz a világbajnok. Sebastian-nak hozni kell a jó eredményeket. Korábban bizonyította, hogy erre képes. Ha nem tudja hozni az eredményeket, akkor kikerülhet a Ferrari csapatból. Mick lehet az utódja. A Ferrari már készül Mick érkezésére.”- mondta Massimo Rivola.