Egyes lapok szerint Bakuban új fejlesztéseket vet be a Red Bull. A meg nem erősített hírek szerint erősebb Honda motorral vágnak neki a következő versenynek.

Egyes szakemberek szerint nem csak a Ferrari, de a Red Bull-nak is esélye lehet a világbajnoki cím megszerzésére. Az eddigi eredményeket elnézve sokan csalódnak. Bahreinben majdnem megszerezte Leclerc első futam győzelmét, de a technika kibabrált vele. Így mind a három futamon Mercedes kettős siker született. A három top csapat közül a Red Bull és a Mercedes az, akiknek autója megbízhatóan teljesít.

Max Verstappen és Pierre Gasly versenyautója még nem hozza a kívánt szintet. A Honda motor mellett az aerodinamikát is hibásnak találták. A De Telegraaf értesülései szerint a Honda erősebb motorral készül a bakui futamra. Plusz 20 lóerővel szállnak harcba. Ez jól jöhet a hosszú egyenesekben. Idén több szerencsét akar a Red Bull. 2018-ban Ricciardo és Verstappen is kiesett, mivel egymással ütközve fel kellett adniuk a viadalt. Mindenki kíváncsian várja, hogy megérkezik-e Bakura a tovább fejlesztett Honda erőforrás.