Toto Wolff jót nevetett azon a pletykán, miszerint folyamatosan hívogatja Max Verstappen-t. A szakember állítása szerint elégedett a jelenlegi párossal. A holland számát nem tudja.

A kínai futam előtt Helmut Marko azt mondta egy interjúban, hogy Toto Wolff folyamatosan hívogatja Max Verstappen-t. Egyesek szerint a szerzése tartalmaz egy záradékot, mely segítségével hamarabb lehagyhatja csapatát. Ha elégedetlen a Honda erőforrással tovább is állhat. A Mercedes már ki is nézte magának. Toto Wolff fülébe is eljutott a pletyka, de a Mercedes csapatfőnöke jót nevetett ezen.

“Ezen mind jót nevettünk. Nekem nincs meg Max telefonszáma. Soha nem hívtam fel telefonon. Ami az édesapját illeti, azt Max is mondta. Jos-t régóta ismerem és a barátnak tartom. A családról szoktunk beszélni és a gokartozásról. Max szerződése szóba sem került. Vannak bizonyos okok, ami miatt Max elégedett jelenlegi csapatával. Nem értem ki találta ki ezt a hírt. A folytatásról először a jelenlegi pilótáinkkal ülünk tárgyaló asztalhoz. Remélem sokáig marad ez a kettős.”- mondta Toto Wolff.