Daniel Ricciardo elmondta, hogy nem volt jó a stratégia Barcelonában. Meg kell nézniük mi történt, mert az ausztrál szerint ilyen jellegű hibákat nem csinálhat a csapat.

A Renault nagy tervekkel vágott neki a 2019-es szezonnak. Az év elején a Ferrari és a Renault is nagy célokat tűzött ki. Mindennek az ellenkezője valósult meg. A franciák látványosan erőlködnek. Az elvárásokhoz képest alul is teljesít a francia istálló. Daniel Ricciardo a Spanyol Nagydíj előtt értetlenül áll. A második etapra a kemény keveréket kapta. Így vissza is esett Carlos Sainz mögé. Sainz 8., míg Ricciardo a 12. helyen ért célba. Nem titkolja, hogy egyre feszültebb.

“Őszintén szólva, egyre feszültebb vagyok. Az első etap végén Carlos előtt voltunk. Ő a nyolcadik lett. A Mclaren a közepes keveréket tette az autóra, mi a keményebbet. Alul teljesítettünk ezzel az eredménnyel. A középmezőny annyira szoros, hogy a kis hibák is ennyit jelentenek. Elbuktunk négy pontot. Jobban kell csinálni. Túl óvatosak voltunk, de nem szabadna annak lenni.”- mondta Daniel Ricciardo.