Lewis Hamilton a napokban azt állította, hogy a mai F1-es autók vezetése semmilyen kihívással nem jár. A Haas csapatfőnöke erre a kijelentésre reagált.

A brit ötszörös bajnok szerint az F1-es autók vezetése semmilyen kihívással nem jár. A Haas csapatfőnöke szerint, ha a brit versenyző kihívást akar, akkor véget kell vetni az edzéseknek és egyen mindenki gyors ételt. Persze ezt humorosan jegyezte meg Steiner. Hamilton az F1-et a férfiak sportjának nevezte a csütörtöki sajtótájékoztatón. Viszont egyre több fiatal érkezik a száguldó cirkuszba, ami azt is jelenti, hogy már nem jár akkora kihívással. Erre Steiner is reagált.

“Megtilthatnánk a pilótáknak az edzést, az edző termekbe járást. Ha ez így lenne, akkor jobban kifáradnának a verseny végére. Olcsóbb lenne és ehetnének gyors ételeket is. Komolyra fordítva a szót…Az edzettségi szint túl magas. Az autók túl szofisztikáltak. Nem könnyebb vezetni, csak sokkal nagyobb a felkészültségünk. Ez olyan dolog, amiért panaszkodást vált ki.”- mondta Günther Steiner.