Nem sok jelentősége van, de érdekességként meg lehet említeni. Valteri Bottas szerződéséről ugyan a napokban beszélt Toto Wolff, de a szurkolók szerint jobb lenne az F1 is, ha Lewis Hamilton mellé Fernando Alonso-t szerződtetné a Mercedes.

Pár éve már annak, hogy Hamilton és Bottas egy csapatban versenyeznek. Az ötszörös bajnoknak nem okozott eddig nagy fejfájást a csapattársa. Nico Rosberg három évvel ezelőtt sokkal nagyobb nyomás alá tudta helyezni a brit bajnokot. 2016-ban sikerült elvenni a bajnoki címet Hamilton-tól és vissza is vonult. Nem adott esélyt Hamilton-nak a visszavágásra.

Mivel lassan a nyár közepén tartunk a pilótapiac pletykái is élesednek. Voltak olyan hírportálok, ahol kíváncsiak voltak a szurkolók véleményére. Ki melyik versenyzőt szerződtetné Lewis Hamilton mellé? Pár hónapja az a pletyka kering a paddock-ban, hogy Max Verstappen-t csábítgatja a Mercedeshez Toto Wolff. Persze mind két fél cáfol. A szurkolók nagy része Vettel-t, Rosberg-et és Daniel Ricciardo-t sem ültetnék a brit mellé. Boittas és Alonso neve mellett volt a legtöbb voks, amiből a spanyol pilóta jött ki győztesen.