Gergard Berger nincs arról meggyőződve, hogy Lewis Hamilton mindne idők legjobb pilótája. A brit versenyző öt bajnoki címet szerzett és idén is hajt a trófeáért. Ha bajnok lesz, akkor már csak egy világbajnoki címre lesz Michael Schumacher rekordjától.

Berger szerint egyre nehezebb megállapítani, hogy melyik pilóta a legjobb. Napjainkban az autók technikai képessége döntő szerepet játszik. Csak ezután vizsgálhatjuk meg a versenyző képességét. Az osztrák ex versenyző szerint attól, hogy a tiéd a legjobb autó nem azt jelenti, hogy te vagy a legjobb versenyző.

“Lewis nagyszerű versenyző. Minden idők legjobbja-e? Statisztikailag megvan arra a lehetősége, hogy megelőzze Michael Schumachert. Nem vagyok arról meggyőződve, hogy ő lenne minden idők legjobbja. Nehéz összehasonlítani a versenyzőket. Sebastian-ban még mindig bízom. Okos srác. Még akkor is, ha nehéz időszaka van. Volt pár hibája, de a csapatának is. Párszor peches is volt. De egyet ne feledjünk el. Nem hiába lett négyszeres bajnok.”- mondta Gergard Berger.