Toto Wolff szerint az a siker kulcsa az, hogy Lewis Hamilton teljesen szabad kezet kap a versenypályán kívül. Valóban ez lenne a döntő tényező?

Lewis Hamilton nem csak az F1 világával foglalkozik. A versenyzés mellett zenél és a divatvilágból is kiveszi a részét. Sokszor az öltözködése és az esetenként mutatott extravagáns stílusa és viselete miatt komoly kritikákat szokott kapni. Toto Wolff a védelmére kelt. Szerinte a nem megszokott életstílus a siker kulcsa.

“Be kell ismernünk, hogy nem vagyunk egyformák. Különböző keretekre van szükségünk ahhoz, hogy jól teljesítsünk. Lewis-nek arra van szüksége, hogy más területeken is teljesítse törekvéseit. Ha valakit behoznánk a bokszba, azt mondaná, hogy egy versenyzőnek egy kell viselkednie: Időben be kell érnie, aludnia kell és nem zenéket felvennie. Én már rájöttem, hogy szabad utat kell adni a versenyzőnek. Ha az érdeklődési körében is ki tud bontakozni, akkor extra teljesítményt nyújthat a versenypályán. Időnként el kell terelnie a gondolatait. Más területeken ki tud kapcsolódni. Így erősebbé válik.”- mondta Toto Wolff.