Az F1 versenyei unalmasak szoktak lenni. Viszont a sajtótájékoztatók sokszor jó hangulatban zajlanak. A hétvégén tartják a Brit Nagydíjat és csütörtökön páran tiszteletüket tették a sajtó előtt. Lando Norris könnyes szemekkel nevetett Daniel Ricciardo mondatán. Mit is mondott az ausztrál, amin ekkorát nevetett a brit versenyző?

A mezőny vicc mestere Daniel Ricciardo és Lando Norris szolgáltatta a jó hangulatot a csütörtöki napon. A sajtótájékoztatóján Antonio Giovinazzi, Daniel Ricciardo, valamint a három brit versenyző, Lewis Hamilton, Lando Norris és George Russell vett részt. Mikor Hamilton egy kérdésre válaszolt Ricciardo megkérdezte Lando Norris-t (aki még csak 19 éves), hogy van-e már fanszőrzete. Súgta a britnek, de mikrofonja be volt kapcsolva. Ekkor Norris elkezdett nevetni.

Mikor Norris és Russell életkorát összeadták és kijött a 40-es szám elkezdődött a végtelen nevetés. Ricciardo azt mondta, hogy Norris nem a kérdésen nevet. Aztán az ausztrál is az asztalra dőlt a nevetéstől. Lando Norris szemeiből már a könny is kicsordult.