Toto Wolff arról beszélt, hogy a Max Verstappen, Charles Leclerc és Sebastian Vettel közötti csatározás példa volt arra, hogy milyen a tisztességtelen versenyzés.

Verstappen és Leclerc a verseny elején találtak egymásra, majd a kerékcserék után folytatódott. Volt olyan pillanat, mikor Leclerc letolta a pályáról Verstappen-t. Verstappen a másik Ferrarival versenyző Vettel-el is csatázott. Sikerült megelőznie a németet, de a Ferrari pilótája ó hátulról belerongyolt a Red Bull-ba. Toto Wolff szerint ezek a csaták nem voltak példaértékűek. A Mercedes versenyzők közötti csata már annál inkább.

“Szerintem nagyon szórakoztató volt a kettejük csatája. Keményen védekeztek egymással szemben. Valteri és Lewis között nem volt piszkos manőver. A piszkos manőverek azok, amiket látni akarunk a csatározások alatt, és jó az mikor a versenyzők egymás ellen küzdenek. Más versenyzők szerintem Angliában átléptek egy bizonyos határt. Előfordul, mikor két pilóta egy csapatot képvisel. Pont erről beszéltem a verseny elején. Ezt nem akarom látni csapaton belül. Nincs kétségem, hogy a versenyzőink tudják hogyan kell egymás ellen versenyezni. Lewis és Valtteri mennyire tiszteli egymást a pályán és azon kívül is…..”- mondta Toto Wolff.