A Ferrari idén egy futamot sem nyert meg. Mattia Binotto szerint ez nem ok arra, hogy változtassanak a pilótáik személyén.

A Mercedes, de még a Red Bull is szerzett 2 győzelmet a nyári szünet előtt. A Ferrari idén még egy futamot sem nyert meg. Olyan futamokon, melyeken ők lehettek volna a favoritok, a technika ördöge bánt el velük. Akadt olyan verseny, ahol a versenyzők hibáztak. Mattia Binotto szerint nem a pilótáké a felelősség. Az egész csapat tehet arról, hogy itt tartanak.

“Van két versenyzőnk, aki jó képességekkel rendelkezik. Miért kellene változtatni? Élő szerződésük van. Semmi kétségem afelől, hogy Sebastian velünk marad 2020-ban is. Ő gyors a versenyhétvégéken. Mindig javítani akar a tempóján. Ami az angol futamon történt, annak nem örülök, de elégedettek vagyunk vele. Szakértő, aki jól bánik a gumikkal. Charlesmég tanul. Ez az első éve a Ferrarival. Nagy nyomás van rajta. Elismerésre méltó. Sokat tanul és nem esik kétségbe. Elégedettek vagyunk és jól beilleszkedett. Szépen fejlődik.”- mondta Mattia Binotto.