Günther Steiner lát kockázatot abban, ha az évet kihagyó Esteban Ocon-t szerződtetnék. Tavaly jó formában volt Ocon és a Haas csapatfőnöke szerint ideje többet bevállalni.

Még mindig nagy a csend a pilótapiac körül. Minden istálló a Mercedes döntésére vár. Még mindig nem tudni, hogy Ocon vagy Bottas lesz Hamilton csapattársa a 2020-as szezonban. Toto Wolff pár hét múltára ígérte a bejelentést. Az, aki nem ülhet be Hamilton mellé több csapat közül is választhat. Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szívesen látná Esteban Ocon-t a Haas csapatban. Rizikós őt szerződtetni, mert egy évet kihagyott. De 2018-ban jó formában volt. A Haas csapatfőnöke szerint ideje többet kockáztatni.

“Ha valaki egy évet kihagy csökken az értéke. Egy évig nem volt szem előtt. Esteban jó volt, mikor versenyzett. Jól versenyzett. Két év kihagyás után már nehezebben kap valaki ajánlatot. Itt van például Danyiil Kvjat, aki egy évet kihagyott és milyen erősen tért vissza. Valamilyen szinten rizikós bárkit is leszerződtetni. Nincs vesztenivalónk. Ideje többet kockáztatni.”- mondta Günther Steiner.