Andreas Seidl folyamatosan megdicséri két versenyzőjét. A Mclaren kitűzte a célt. Szeretnék Sainz-al megelőzni az egyéni pontversenyben Pierre Galsy-t. Az élet még könnyítést is adott, mert a francia visszaül a Toro Rosso csapat autójába.

Carlos Sainz jó versenyt futott a Magyar Nagydíjon. A Mclaren csapatfőnöke elismerősen nyilatkozott a spanyolról, de Lando Norris-ról is. Sainz a hatodik helyen áll az egyéni pontversenyben és a középmezőnyben ő szerezte a legtöbb pontot. Sainz-nak még van arra esélye, hogy Pierre Gasly-t is megelőzze a tabellán. Ezt a célt még akkor tűzte ki a Mclaren, mielőtt lefokozták a franciát. Lehet Sainz még előrébb végez majd az egyéni pontversenyben.

“Carlos nagyon jó teljesítményt nyújtott. Egész futam alatt jól ment. Ez nem az első ilyen hétvégéje volt. Szinte minden rajtja jól sikerül. Szokott nyerni 1-2 helyet. A Hungaroringen az ötödik helyen intették le. Megelőzte Valteri Bottas-t és Pierre Gasly-t is. De nekik gondjuk akadt a verseny elején. Jól kezeli a nyomást és a gumikat is. Jól teljesít és megérdemelten áll ott a tabellán, ahol most áll. Nincs messze tőle Pierre sem. Nem ítélkezem Carlos múltja felett. A Red Bull elengedte a kezét. Örülök, hogy két ilyen pilótánk van. Nem hiába jelentettük be, hogy jövőre is velük folytatjuk. Ők ketten a mérnökökkel, velem és a sajtóval is remekül dolgoznak együtt. Nálunk fontos a pozitív légkör csapaton belül. Ennek ők is részei. Nagy jövő állhat előttük a Mclaren csapatnál. A mi feladatunk az, hogy olyan autót adjunk neki, mellyel a jobb helyekért harcolhatnak.”- mondta Andreas Seidl.