Sergio Perez hosszabbított a Racing Point istállóval. Arról mesélt a mexikói versenyző, hogy az aláírás előtt több ajánlatot is kapott más csapatoktól, de a maradás mellett döntött.

Sergio Perez 8 évvel ezelőtt mutatkozott be a Sauber istálló csapatban. Több csapattól is kapott már ajánlatot. Nem volt ez másképp tavaly sem. 2018-ban a Force India csapat a csőd szélére került. Ő volt az, aki a csődeljárást megindította az istálló ellen. A törtébe vége jól sült el. Megvásárolták a csapatot és még a Belga Nagydíj előtt nevet is váltottak. Perez egy éve Racing Point F1 Team pilótájaként áll rajthoz. A tavalyi szerződéshosszabbítás előzményeiről beszélt Perez.

“Bevallom, nézelődtem másfelé is. Az elmúlt években csak egy éves szerződéseket írtam alá. Ennek volt köszönhető, hogy több csapat is érdeklődött utánam. A maradás mellett döntöttem. Most a csapatok jönnek hozzám. Megkérdeznek a váltásról. Elődleges célom az, hogy a Racing Point-nál érjek el sikereket. Akkor leszek elégedett. Mi lesz, ha nem sikerül jó eredményekeit itt? Majd meglátjuk mi lesz.”- mondta Sergio Perez.