Zak Brown a McLaren vezérigazgatója szerint sokkal több beleszólást kellene hagyni a nézőknek a szabályok alakításába. Így több és újabb lehetőségek is felmerülhetnének.

Az F1 nagy változások előtt áll. 2021-ben új szabályokat fektethet le az F1 vezetése. Az FIA, a Pirelli és a Liberty Media között folynak a tárgyalások. Megegyezni nem tudnak, mert a részletekben nem értenek egyet. Azt ígérték, hogy júniusban ismertetik a 2021-es szabályokat, de ezt az időpontot októberre tolták. Már a versenyzőket is bevonták a tárgyalásokba. Zak Brown szerint az elkövetkező két hónapban a nézők véleményét is ki kellene kérni.

“Szeretném, ha a nézők is elmondhatnék a véleményüket. Nagyobb figyelmet kellene rájuk szánni. Az már haladás, ha a versenyzőket is megkérdezik. Ilyet kellene csinálni a szurkolókkal is. Lehetne több nézői javaslat. Az elkövetkező időszakot jóval több kutatást kellene végezni a fogyasztói körökben. Ez alapján tudnák megalkotni az új terméket. Az nem jó, ha 10 ember alkotását hátradőlve élvezi és teljesen más a fogyasztói igény.”- mondta Zak Brown.