Az F1 vezetése már régóta fontolgatja, hogy a naptárba csempésznek egy Finn Nagydíjat is. Kimi Raikkönen szerint ennek csak pénzügyi akadálya van. Ha valaki támogatná a rendezvényt egy nagyobb összeggel, akkor Finnországba is ellátogathatna a száguldó cirkusz mezőnye.

A MotoGP naptárába visszatér a Finn Nagydíj. 38 éve nem tartottak itt motorversenyt. A Finn motorsport szövetség már az F1 futamon is elgondolkodott. Az KymiRing-en módosításokat kellene elvégezni, mert ez most csak motorversenyzésre alkalmas. A finnek is elmondhatják magukról, hogy soha nem látogatott el hazájukba az F1 mezőnye. Finn pilóták eddig 4 bajnoki címet szereztek és 50 futamon győztek. Kimi Räikkönen pedig támogatja a Finn Nagydíj ötletét, szerinte pedig csupán sok pénzre van ehhez szükségük.

“Láttam olyan videókat, ahol a motorok köröznek a KymiRingen. Biztos vagyok benne, hogy Helsinki közepén lehetne futamot rendezni, ha valaki támogatná az ötletet. Csak az anyagi forrás hiányzik. Nem tudom, hogy F1-re alkalmas pálya van-e. MotoGp-re van. Elég biztonságos lehet. HA valaki megvalósítaná a Finn Nagydíjat, az remek lenne.”- mondta Kimi Raikkönen.