Günther Steiner a jövő évi pilótafelállásról mondott pár szót és árult el részleteket. Pascal Wehrlein a Mercedes egykori pilótája kopogtatott a Haas ajtaján.

Pascal Wehrlein-t nagy tehetségként tartották számon. Összesen két szezont tudott teljesíteni az F1-ben. 2016-ban a Manor, majd a Sauber istállónál bontogatta szárnyait. 2018-ban már nem kapott lehetőséget. Így visszatért a túraautó-bajnokságba, majd a Formula-E kategóriában állt rajthoz. Van egy új csapat, aki valószínűleg megjelenik az F1 színpadán. A Mahindra színeiben is folytatja volna, de zárt ajtókra lelt. Günther Steiner elárulta, hogy Pascal Wehrlein megkereste őt. A német pilóta annak idején a Ferrari szimulátorosa is volt. A Haas csapatfőnöke nemet mondott Wehrlein-nak, mert az amerikai istálló tapasztalt versenyzőt keres.

“Már két éve nem indult az F1-ben. Pár futammal ezelőtt egy versenyhelyszínen felkeresett. Megkérdezte, hogy lenne-e számára hely a Haas-nál. Azt mondtam, hogy sajnos nincs, mert két évet kihagyott. Tapasztalt pilótát akarunk, aki régóta az F1-ben van. Romain jó, ha a napja is az. Időnként nincs formában. Ez a gond vele. Nico anyagi hátterétől nem beszélek. Van-e elég pénze….Ezt neki kell eldöntenie. Nemcsak a pénz és az utolsó versenyen elért eredmény számít. Inkább a csapatról szól..Mit értünk el és mit akarunk elérni a továbbiakban?..-“- mondta Günther Steiner.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.