Bernie Ecclestone ismét a Liberty Media ellen szólalt fel. Ezt többször is megtette már az F1 korábbi tulajdonosa. Szerinte nincs szükség hatalmas változtatásokra.

Bernie Ecclestone 2 évvel ezelőtt távozott a vezetői posztról. Azóta minden döntés jogot elvettek tőle és nincs beleszólása semmibe. Az F1 korábbi vezetője szerint a Liberty Media őrült ötletekkel állt elő. Nincs szükség olyan átfogó nagy változtatásokra, melyet az amerikaiak terveznek.

“Az elmúlt pár verseny pont olyan volt, amilyennek az F1-nek kell lennie. Ha így marad nem látom okát annak, hogy bármin is változtassanak. Miért ne lenne olyan népszerű, mint annak idején? semmi szükség nagy változásokra. Ha ezt szeretnék, akkor nyúljanak vissza szívómotorokhoz. Ehhez úgy sincs bátorságuk. Szerintem a költségvetési plafon bevezetésének sem látom semmi értelmét. A technikai szabályok jól meg vannak írva. Ha megváltoztatják az F1 DNS-ét, akkor az F1 nem F1 lesz. Ha valaki nem engedheti meg magának az F1-et, akkor maradjon otthon…”- mondta Bernie Ecclestone.