Az olasz sajtó továbbra sem kíméli Sebastian Vettel-t. A Ferrari hazájában olyan hírek jelentek meg, melyek Daniel Ricciardo váltja Vettel-t a 2020-as szezonban.

Daniel Ricciardo olasz gyökerekkel rendelkezik. Amióta csak feltűnt az F1-ben összehozzák a Ferrarival is. Maga az érintett is elismerte, hogy tárgyaltak már, mielőtt a Renault-val aláírták volna a megállapodást. Az olaszok úgy tudják, hogy Sebastian Vettel 2020 után nem marad a Ferrari versenyzője. Az is lehet, hogy egy évvel korábban távozik Maranellóból. A pletykák szerint ez esetben Daniel Ricciardo váltaná a négyszeres bajnokot.

“Meglátjuk mi lesz. Terveim szerint még öt évet maradok az F1-ben. Tudom, hogy Leclerc nagyon erős lesz. kedvelem őt. Jó barátok vagyunk és érdekes lenne egy csapatban lenni.”- mondta Daniel Ricciardo.

Az olasz lapok szerint Sebastian Vettel legjobb döntése az lenne, ha egy évet kihagyna. A Mercedesnél nincs üresedés. A Red Bull-nál mindent Verstappen-re építenek. Leclerc pedig nyomás alatt tartja. A Renault visszalepés lenne számára. Az Alfa Romeo-nál sem jobb a helyzet. Antonio Giovinazzi vagy Nico Hülkenberg lesz a befutó, de Marcus Ericsson is a lepattanóra vár. Hosszú terveik között pedig Mick Schumacher szerződtetése neve szerepel.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.