Lewis Hamilton nem egyszer kapott kérdést, hogy karrierje végén csatlakozna-e a Ferrari istállóhoz. Az elképzelés nem rossz, de az ötszörös bajnok nem tervezi elhagyni jelenlegi csapatát.

Lewis Hamilton újra megkapta a kérdést. Csatlakozna-e a Ferrari csapathoz és lehúzna-e pár szezont az olasz csapatnál? A brit pilóta elmondta, hogy több szurkoló is szeretné már a Ferrari csapatban látni. Így sem lát esélyt arra, hogy piros overállt húzzon. A Mercedest nem szeretné elhagyni.

“Sok versenyző álma a Ferrari. Szeretnék a pályafutásukat ott befejezni. Én nem tartozom közéjük. Tizenhárom éves korom óta a Mercedes család tagja vagyok. Ez már nem hiszem, hogy változni fog. Abban nem kételkedem, hogy ezt-azt jobbá tudnék tenni náluk. Nem tartozik a céljaim közé. Hat évbe került, míg a Mercedes győztes csapattá vált és ott is sikerült maradnia. Most nagyon jó az atmoszféra a csapaton belül. Erről nem mond le az ember.”- mondta Lewis Hamilton, aki utcán szeret Ferrarit vezetni. Ezt egy képpel is bizonyította.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.