Minden pilótának legfőbb vágya a világbajnoki cím. Így Max Verstappen is erről álmodozik. Képes lenne a Red Bull-t is elhagyni, hogy megszerezze a bajnoki címet. Persze csak akkor, ha jelenlegi csapata nem ad neki erre alkalmas versenygépet.

Max Verstappen szerződése is lejár 2020 év végén. 2016-ban szezon alatt léptették elő és azóta az energiaitalos csapattal versenyez. A Renault motorral hajtott versenygéppel is nyert futamokat, de a Hondával is. Mikor az autó jó volt fel tudta venni a versenyt a riválisokkal. Ez még mindig kevés ahhoz, hogy bajnokságot nyerjen. Édesapja nem elégedett a Red Bull teljesítményével. Fia nincs kétségbeesve, de nem tudja mi lesz vele 2021-ben.

“Nem aggódom. Meg kell várnom azt, hogy mit ígérnek. Aztán azt, hogy ebből mi valósul meg. Versenyeket akarunk nyerni és bajnoki címet is megszerezni. Mindenki ezért van itt. A csapattal ezen dolgozunk. Sok a kérdőjel a 2020 utáni dolgok körül. Tudja valami, hogy mi lesz az F1-ben 2021-ben? Ki kell várom mi lesz. Nem akarok semmit elsietni. A csapat megnyerte a bajnoki címet. Utána a motorerő kibabrált velünk. Azt gondoljuk, hogy kell egy stabil alap. Aztán fejlesztenünk kell, ahogy csak tudunk. Így volt ez 2010 és 2013 között is.”- mondta Max Verstappen.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.