Lewis Hamilton alig várja a Japán Nagydíjat. A brit versenyző szerint nagy csata alakulhat ki a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull-ok között.

Mindenki az időjárást figyeli. Suzuka felé egy tájfun közelít. A korábbi előrejelzés vasárnapra jósolták a több esőt. Napról napra frissül az előrejelzés. Most úgy tűnik, hogy vasárnap száraz körülmények között rendezhetik meg a Japán Nagydíjat. Viszont szombaton Suzukára lecsaphat a Habibis tájfun. Így a szombati program kérdéses lehet. Nem kizárt, hogy halasztani fogják az időmérőt.

Sokan mondják azt, hogy a három top csapat közel lehet egymáshoz. A Mercedes is készül a következő szezonra és új alkarészekkel érkezik meg a japán helyszínre. A Ferrari minden bizonnyal ezen a hétvégén is erős lesz és a Red Bull is közelebb lehet a riválisokhoz. Lewis Hamilton nagy csatára számít.

“Szerintem nagyszerű lesz. Suzuka az egyik legjobb helyszín. A szezon egyik legjobb része. Három csapat is van, akik nagyon erősek. Képesek futamokat nyerni. Nem tudom megmondani, hogy ki lesz a leggyorsabb. A Ferrari nagyon dominál. Ezen a hétvégén talán közelebb leszünk hozzájuk a pálya miatt. Nem lehet tudni. Talán a Red Bull is ott lesz az elején. Remélem jó lesz a futam. Itt minden a versenyzésről szól. Minden a helyén van Suzukában. Adott a körülmény egy jó futamra…..”- mondta Lewis Hamilton. Charles Leclerc is bizakodó, de szoros csatára számít.

“Szingapúrban és Monzában is gyorsak voltak. Két olyan pálya, ami különbözik egymástól. Értünk el némi fejlődést. Nem látok okot arra, hogy Japánban lassúak legyünk. Ez nem azt jelenti, hogy könnyű hétvégénk lesz. Biztos vagyok abban, hogy a Mercedes és a Red Bull is nagyon gyors lesz.”- mondta Charles Leclerc.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.