Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke elmondta, hogy a csapat hamarosan döntést fog hozni Antonio Giovinazzi jövőjéről. Még nem tudni, hogy 2020-ban ki ül Kimi Raikkönen mellé a másik versenygépbe. Hamarosan dönt az Alfa Romeo.

Antonio Giovinazzi elég nehézkesen kezdte meg a 2019-es szezont. Kimi Raikkönen volt az, aki a hátán vitte a csapatot. Csak a finn pilóta szerzett pontokat. Az elmúlt versenyeken azonban Giovinazzi is összekapta magát és fordult a kocka. Az olasz pilóta szerzi a pontokat. Raikkönen-nek mostanában nem jöttek ki jól a dolgok. A pletykák szerint Nico Hulkenberg a Giovinazzi verseng az Alfa Romeo üléséért. A Ferrari azonban az utóbbi versenyzőt támogatja. De bármi is történik…Frederic Vasseur hamarosan elmondja, hogy kire esett a választás.

“Hamar meg fogjuk hozni a döntést. Ha megnézzük az utolsó futamokat, akkor azt látjuk, hogy Antonio jó munkát végzett. Az elmúlt két vagy három futam alatt beérte Kimi teljesítményét. A szezon első fele nem volt számára túl jó. Elvégzi a munkát, és lépésről lépésre javul…..”. mondta Frederic Vasseur.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.