Max Verstappen egy interjúban arról beszélt, hogy nem érdekli ki mit gondol róla az F1-ben. A holland pilóta Lewis Hamilton-ról is kifejtette a véleményét.

Max Verstappen-t korábban sokkal kevesebben szerették, mint manapság. Volt szerencsénk többször találkozni vele személyesen is és eléggé megkomolyodott. Még ennek ellenére is megosztó személyiségnek számít. Nemcsak a pályán, de azon kívül is a saját elveit vallja. Nem szereti a sablon nyilatkozatokat. Biztos lehet benne mindenki. Ha versenyképes autót kapna, akkor a bajnoki címért küzdene a holland pilóta. Elmondta, hogy ő nagyon szeretne nyerni és ezért mindent megtesz. Ha ezért nem kedvelik……Nem foglalkozik ezzel.

” Senkivel sem akarok tiszteletlen lenni. Nagyon elkötelezett vagyok a győzelem iránt. Soha nem fogom feladni. Ha el kell mennem, akkor megyek. Ha buknom kell, akkor bukok. Én így működök. Játszunk el a gondolattal. Ha nyernék öt bajnoki címet és nem én lennék a legkedveltebb pilóta, nem lenne rám hatással. A nap végén minden a győzelemről szól. Arrogánsak tűnhetek, de nem akarok az lenni. Mindent megtennék a győzelemért, még ha piszkos az út, de nem vészes, akkor rálépnék és megtenném. Nem azért vagyok itt, hogy szeressenek. Lewis és a Hungaroring? A verseny végére az én abroncsaim teljesen elkoptak. Volt köztünk egy kis csata, de nem tartott sokáig. Nekem ez nem volt igazi küzdelem. Jobban szeretem azokat a csatákat, mikor mindenki ugyanolyan feltételekkel indul. Lewis és tiszteljük egymást.”- mondta Max Verstappen. Japánban elmaradt minden sportesemény a tájfun miatt. Verstappen és Sainz már tudja hogyan tölti a váratlan szabadságot. Fifa-znak egyet..

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.