Max Verstappen elismeri, hogy a Ferrari ellépett tőlük és nyáron elléptek tőlük. Az olaszok nyerték a fejlesztési versenyt. Idén már biztos nem, de jövőre harcolhatnak a bajnoki címért. Legalábbis így gondolja a holland pilóta.

Egy ideje már egy helyben topog a Red Bull istálló. Tavaly elszánta magát és nem hosszabbítottak szerződést a Renault gyári csapattal. A Honda szállítja már nekik az erőforrást. A váltást nem bánták meg, mert elég szépen fejlődik a japán erőforrás és megbízhatóbb is. Összehoztak két futamgyőzelmet is. Monacóban és a Hungaroringen is esélyük volt a győzelemre. A Ferrari nagyot lépett előre a nyári szünetben. Erre még nem tudott reagálni a a Red Bull. Max Verstappen szerint, ha jövőre összeállna a kép, akár a bajnoki címét is harcolhatnának.

“Nem fejlődtünk annyit, amennyit szerettünk volna. Ha a Mercedest vesszük alapul, akkor nem vagyunk túl messze. A Ferrarihoz képest le vagyunk maradva. Keményen kell dolgoznunk és javítani kell a tempón. Sokat tanultunk már. Ez jól jöhet a következő szezonban. Még van hova fejlődnünk. Mindenki tudja és mindenki ezt szeretné. Mindenki elszánt arra, hogy feljebb lépjünk. Nem számítottam arra, hogy már idén esélyem lehet a bajnoki címre. Nem lett volna reális cél. Együtt építkezünk. Megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a csomagból. Már látni a fényt az alagút végén.”- mondta Max Verstappen.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.